Blog

 
Izmir Kebab
Budka z kebabem. Biznes plan, koszty i wymogi

Budka z kebabem. Biznes plan, koszty i wymogi

Zastanawiasz się nad rozpoczęciem własnej działalności gospodarczej i otwarciem budki z kebabem? Warto jednak wcześniej dowiedzieć się, jakie wymogi trzeba spełnić, aby prowadzić punkt gastronomiczny. […]

Jak wygląda i smakuje prawdziwy turecki kebab?

Jak wygląda i smakuje prawdziwy turecki kebab?

Większość osób kojarzy kebab jako fast food, który można kupić zamiast pizzy, hamburgera czy frytek. Jednak istnieje tak wiele rodzajów tego przysmaku, że może przybrać […]

Czy kebab jest zdrowy?

Czy kebab jest zdrowy?

Kebab kojarzy się bezpośrednio z fast foodem. Jest to bez wątpienia danie przygotowywane szybciej niż złożone potrawy restauracyjne. Jednocześnie zawiera więcej cennych substancji odżywczych niż […]

Jak się robi mięso na kebaba?

Jak się robi mięso na kebaba?

Kebab to potrawa, którą można zjeść w niemal każdym polskim mieście. Pochodzi z Turcji, choć w naszym kraju cieszy się ogromną popularnością. Jak zrobić mięso […]

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Kebab jest niezwykle popularną potrawą, kupowaną zwykle w wersji na wynos. Łączy w sobie aromatyczne mięso, warzywa, sosy i bułkę, pitę lub pszenny placek. Dobór […]

Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?

Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?

Spis treści Jakie mięso jest używane do przygotowywania kebaba? Jak produkuje się mięso do kebaba? Jakie mięso do kebaba warto wybrać? Kebab jest bardzo popularną […]

Skąd pochodzi kebab? Historia i ciekawostki

Skąd pochodzi kebab? Historia i ciekawostki

Spis treści Historia kebaba, czyli najpopularniejszego dania z krajów arabskich Skąd pochodzi kebab i gdzie powstał? Garść ciekawostek o kebabie Co oznacza słowo kebab? Czy […]

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe