Blog

 
Izmir Kebab
Własny kebab. 4 kroki do sukcesu lokalu

Własny kebab. 4 kroki do sukcesu lokalu

Kebab jest potrawą niezwykle popularną w Polsce. W wielu miastach pojawia się coraz więcej lokali gastronomicznych oferujących to danie. Jak założyć własny biznes bazujący na […]

Budka z kebabem. Biznes plan, koszty i wymogi

Budka z kebabem. Biznes plan, koszty i wymogi

Zastanawiasz się nad rozpoczęciem własnej działalności gospodarczej i otwarciem budki z kebabem? Warto jednak wcześniej dowiedzieć się, jakie wymogi trzeba spełnić, aby prowadzić punkt gastronomiczny. […]

Jak wygląda i smakuje prawdziwy turecki kebab?

Jak wygląda i smakuje prawdziwy turecki kebab?

Większość osób kojarzy kebab jako fast food, który można kupić zamiast pizzy, hamburgera czy frytek. Jednak istnieje tak wiele rodzajów tego przysmaku, że może przybrać […]

Czy kebab jest zdrowy?

Czy kebab jest zdrowy?

Kebab kojarzy się bezpośrednio z fast foodem. Jest to bez wątpienia danie przygotowywane szybciej niż złożone potrawy restauracyjne. Jednocześnie zawiera więcej cennych substancji odżywczych niż […]

Jak się robi mięso na kebaba?

Jak się robi mięso na kebaba?

Kebab to potrawa, którą można zjeść w niemal każdym polskim mieście. Pochodzi z Turcji, choć w naszym kraju cieszy się ogromną popularnością. Jak zrobić mięso […]

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Spis treści Gdzie kupić dobre mięso do kebaba? Na co warto zwrócić uwagę u potencjalnego dostawcy mięsa? Jakość mięsa do kebaba Jak przedstawia się oferta […]

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe