
Jak się robi mięso na kebaba?
Kebab to potrawa, którą można zjeść w niemal każdym polskim mieście. Pochodzi z Turcji, choć w naszym kraju cieszy się ogromną popularnością. Jak zrobić mięso […]
Kebab to potrawa, którą można zjeść w niemal każdym polskim mieście. Pochodzi z Turcji, choć w naszym kraju cieszy się ogromną popularnością. Jak zrobić mięso […]
Kebab jest niezwykle popularną potrawą, kupowaną zwykle w wersji na wynos. Łączy w sobie aromatyczne mięso, warzywa, sosy i bułkę, pitę lub pszenny placek. Dobór […]
Spis treści Jakie mięso jest używane do przygotowywania kebaba? Jak produkuje się mięso do kebaba? Jakie mięso do kebaba warto wybrać? Kebab jest bardzo popularną […]
Spis treści Historia kebaba, czyli najpopularniejszego dania z krajów arabskich Skąd pochodzi kebab i gdzie powstał? Garść ciekawostek o kebabie Co oznacza słowo kebab? Czy […]
Spis treści Przyczepa gastronomiczna – kebab też wymaga kapitału Dofinansowanie do otwarcia kebaba Franczyza kebaba Jak wyglądają koszty otwarcia kebaba? Co z przepisami sanitarnymi? Sprzęt […]
Spis treści Mięso na kebab: baranina, wieprzowina, a może kurczak? Czy można zrobić kebab z wieprzowiną? Walory smakowe mięsa w kebabie i dodatków Mięso w […]
Z wielką przyjemnością, po prawie 10 latach, prezentujemy Państwu naszą nową, bardziej funkcjonalna stronę internetową. Nasza nowa witryna to nie tylko całkowicie przebudowany układ i […]
Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno
tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl
NIP: 597-100-44-11
Dane kontaktowe