Blog

 
Izmir Kebab
Jak się robi mięso na kebaba?

Jak się robi mięso na kebaba?

01.06.2022 | Izmir Kebab

Kebab to potrawa, którą można zjeść w niemal każdym polskim mieście. Pochodzi z Turcji, choć w naszym kraju cieszy się ogromną popularnością. Jak zrobić mięso […]

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

04.05.2022 | Izmir Kebab

Kebab jest niezwykle popularną potrawą, kupowaną zwykle w wersji na wynos. Łączy w sobie aromatyczne mięso, warzywa, sosy i bułkę, pitę lub pszenny placek. Dobór […]

Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?

Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?

01.05.2022 | Izmir Kebab

Kebab jest bardzo popularną potrawą od razu kojarzącą się z kuchnią wschodnią. W Polsce można zakupić ją niemal na każdym rogu, w małych budynkach, często […]

Skąd pochodzi kebab? Historia i ciekawostki

Skąd pochodzi kebab? Historia i ciekawostki

27.12.2021 | Izmir Kebab

Kebab, choć obecnie stał się znakiem rozpoznawczym ulicznej kuchni w wielu zakątkach świata, pozostaje jednym z tych dań, których korzenie i historia często pozostają w […]

Jakie mięso do kebaba będzie najlepsze?

Jakie mięso do kebaba będzie najlepsze?

10.12.2021 | Izmir Kebab

Trudno znaleźć bardziej popularną potrawę z Bliskiego Wschodu w Polsce niż kebab. Na pewno zauważyłeś przy tym, że ile miejscówek z kebabem, tyle jego rodzajów, […]

Izmir Kebab z nową stroną

Izmir Kebab z nową stroną

19.09.2021 | Izmir Kebab

Z wielką przyjemnością, po prawie 10 latach, prezentujemy Państwu naszą nową, bardziej funkcjonalna stronę internetową. Nasza nowa witryna to nie tylko całkowicie przebudowany układ i […]

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe
Click to access the login or register cheese
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
UTI.PL ShieldPRO