Jesteśmy firmą z polskim kapitałem działającą w branży przetwórstwa mięsnego od 1983 r. Izmir Kebab, to marka którą stworzyliśmy z myślą o ułatwieniu identyfikacji nowego produktu na rynku.
Wysoka jakość oraz przystępna cena, to dwa podstawowe założenia, na których postanowiliśmy budować markę naszego nowego produktu. Rosnący wolumen sprzedaży jest dla nas dowodem, że wywiązujemy się właściwie z przyjętych założeń.
Nowoczesne zaplecze techniczne, posiadane uprawnienia do eksportu oraz spełniane przez zakład warunki systemu jakości wymagane w Unii Europejskiej są gwarantem jakości wytwarzanych przez nas produktów. My, jako personel, gwarantujemy ze swojej strony powtarzalność tej jakości w każdej partii towaru.
Pozycja, którą obecnie zajmujemy na rynku zawdzięczamy w dużej mierze relacjom, jakie staramy się budować z naszymi kontrahentami. Mamy pełną świadomość, że sukces i umocnienie naszej pozycji handlowej są nierozerwalnie związane z wynikami jakie osiągają nasi partnerzy w biznesie.
To państwa cenne uwagi są głównym motorem ewolucji, jakiej nieustannie podlega nasz zakład oraz wytwarzane przez nas produkty .
MASARNIA MAREK STĘPNIK realizuje operację w ramach Programu PROW 2014 -2020 mającą na celu modernizację zakładu przetwórstwa mięsa w Dębnie. W wyniku operacji polegającej na wykonaniu prac budowlanych i zakupie środków trwałych, zakład wzbogaci swoją dotychczasową ofertę o innowacyjne produkty.
Na pewno słyszeliście o szczególnym podejściu do niektórych wyrobów, które ma odróżnić je od ich typowych, powszechnie spotykanych wersjach. Dla przykładu – rzemieślnicze piwo oparte […]
Kto z nas nie lubi popularnego w naszym kraju rollo, czyli kebaba w tortilli bądź innym cienkim placku? Nie da się ukryć, że ten rodzaj […]
Kebab to danie dla wszystkich, bez wyjątku! Każdy powinien móc cieszyć się pysznym smakiem mięsa skrawanego z donera. Niestety – czasem zdarza się, że któryś […]
Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno
tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl
NIP: 597-100-44-11
Dane kontaktowe