O firmie

 
O firmie

Izmir Kebab – nowe oblicze smaku

Jesteśmy firmą z polskim kapitałem działającą w branży przetwórstwa mięsnego od 1983 r. Izmir Kebab, to marka którą stworzyliśmy z myślą o ułatwieniu identyfikacji nowego produktu na rynku.

Wysoka jakość oraz przystępna cena, to dwa podstawowe założenia, na których postanowiliśmy budować markę naszego nowego produktu. Rosnący wolumen sprzedaży jest dla nas dowodem, że wywiązujemy się właściwie z przyjętych założeń.

Nowoczesne zaplecze techniczne, posiadane uprawnienia do eksportu oraz spełniane przez zakład warunki systemu jakości wymagane w Unii Europejskiej są gwarantem jakości wytwarzanych przez nas produktów. My, jako personel, gwarantujemy ze swojej strony powtarzalność tej jakości w każdej partii towaru.

izmir kebab
izmir kebab

Pozycja, którą obecnie zajmujemy na rynku zawdzięczamy w dużej mierze relacjom, jakie staramy się budować z naszymi kontrahentami. Mamy pełną świadomość, że sukces i umocnienie naszej pozycji handlowej są nierozerwalnie związane z wynikami jakie osiągają nasi partnerzy w biznesie.

To państwa cenne uwagi są głównym motorem ewolucji, jakiej nieustannie podlega nasz zakład oraz wytwarzane przez nas produkty .

MASARNIA MAREK STĘPNIK realizuje operację w ramach Programu PROW 2014 -2020 mającą na celu modernizację zakładu przetwórstwa mięsa w Dębnie. W wyniku operacji polegającej na wykonaniu prac budowlanych i zakupie środków trwałych, zakład wzbogaci swoją dotychczasową ofertę o innowacyjne produkty.

Certyfikaty jakości

Ostatnio na blogu

Jakie są rodzaje kababa i czym się charakteryzują?

Jakie są rodzaje kababa i czym się charakteryzują?

Kebab kojarzy się z mięsem, surówką i sosem podanymi w bułce lub picie. Trzeba jednak wiedzieć, że potrawa ta może przyjmować także wiele innych form, […]

Pizza czy kebab? Co jest zdrowsze i od czego to zależy?

Pizza czy kebab? Co jest zdrowsze i od czego to zależy?

Fast foody kojarzą się z niezdrowym, wysokokalorycznym jedzeniem. Na szczęście istnieją sposoby, które pozwalają na przygotowanie takich dań w nieco zdrowszej formie. Na co lepiej […]

Co to jest dürüm kebab i jak go zrobić?

Co to jest dürüm kebab i jak go zrobić?

Dürüm kebab to jeden z najpopularniejszych rodzajów tego dania. Podaje się go w lawaszu, a nie w tortilli powszechnie używanej w Polsce. Aby jednak dürüm […]

Zobacz wszystkie wpisy

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe