Produkcja Kebabu

 
Produkcja Kebabu

IZMIR KEBAB – Produkcja Kebabu

Produkcja Kebabu.
Oferta prosto od producenta

Zajmujemy się produkcją mięsa na Kebab od 1983 roku. W swojej ofercie posiadamy:

Kebab Drobiowy

  • Kebab 100% uda
  • Kebab 30% filet, 70% uda
  • Kebab 50% filet, 50% uda
  • Kebab 70% filet, 30% uda

Döner kebab

  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny
  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny i baraniny

Wszystkie produkty oferujemy w gramaturach od 5 do 40 kilogramów. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt.

Wszystkie nasze produkty spełniają najwyższe standardy. Surowce, z których produkujemy Kebab poddawane są szczególnej selekcji, z zachowaniem reżimu sanitarnego.

produkcja kebabu
produkcja kebabu

Certyfikaty jakości

Ostatnio na blogu

Własny kebab. 4 kroki do sukcesu lokalu

Własny kebab. 4 kroki do sukcesu lokalu

Kebab jest potrawą niezwykle popularną w Polsce. W wielu miastach pojawia się coraz więcej lokali gastronomicznych oferujących to danie. Jak założyć własny biznes bazujący na […]

Zaopatrzenie gastronomii, czyli gdzie właściciele lokali kupują świeże i wysokiej jakości mięso?

Zaopatrzenie gastronomii, czyli gdzie właściciele lokali kupują świeże i wysokiej jakości mięso?

Wiele lokali gastronomicznych opiera swoją ofertę na daniach mięsnych. Aby jednak mogły one smakować odpowiednio, konieczne jest zaopatrzenie się w wysokiej jakości produkty. Gdzie znaleźć […]

Jak znaleźć dobrego producenta mięsa do kebabu?

Jak znaleźć dobrego producenta mięsa do kebabu?

Kebab to potrawa, która bazuje przede wszystkim na mięsie. To właśnie jego jakość wpływa na jej ostateczny smak. Aby kebab był pyszny, konieczne jest zakupienia […]

Zobacz wszystkie wpisy

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe