Produkcja Kebabu

 
Produkcja Kebabu

IZMIR KEBAB – Produkcja Kebabu

Produkcja Kebabu.
Oferta prosto od producenta

Zajmujemy się produkcją mięsa na Kebab od 1983 roku. W swojej ofercie posiadamy:

Kebab Drobiowy

  • Kebab 100% uda
  • Kebab 30% filet, 70% uda
  • Kebab 50% filet, 50% uda
  • Kebab 70% filet, 30% uda

Döner kebab

  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny
  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny i baraniny

Wszystkie produkty oferujemy w gramaturach od 5 do 40 kilogramów. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt.

Wszystkie nasze produkty spełniają najwyższe standardy. Surowce, z których produkujemy Kebab poddawane są szczególnej selekcji, z zachowaniem reżimu sanitarnego.

produkcja kebabu
produkcja kebabu

Certyfikaty jakości

Ostatnio na blogu

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Gdzie kupić mięso do kebaba? Poradnik

Kebab jest niezwykle popularną potrawą, kupowaną zwykle w wersji na wynos. Łączy w sobie aromatyczne mięso, warzywa, sosy i bułkę, pitę lub pszenny placek. Dobór […]

Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?

Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?

Kebab jest bardzo popularną potrawą od razu kojarzącą się z kuchnią wschodnią. W Polsce można zakupić ją niemal na każdym rogu, w małych budynkach, często […]

Skąd pochodzi kebab? Historia i ciekawostki

Skąd pochodzi kebab? Historia i ciekawostki

Choć prawdopodobnie każdy kiedyś spróbował kebaba, to mało kto zna jego pochodzenie (poza raczej ogólną informacją, że jest z krajów arabskich – a i to […]

Zobacz wszystkie wpisy

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe