Blog

 
Izmir Kebab
Co to jest dürüm kebab i jak go zrobić?

Co to jest dürüm kebab i jak go zrobić?

Dürüm kebab to jeden z najpopularniejszych rodzajów tego dania. Podaje się go w lawaszu, a nie w tortilli powszechnie używanej w Polsce. Aby jednak dürüm […]

Jak zrobić sos do kebaba?

Jak zrobić sos do kebaba?

Kebab to potrawa, która opiera się na mięsie, surówce i sosie. Różni się ona smakiem w zależności od lokalu serwującego to danie. Istnieje wiele przepisów […]

Własny kebab. 4 kroki do sukcesu lokalu

Własny kebab. 4 kroki do sukcesu lokalu

Kebab jest potrawą niezwykle popularną w Polsce. W wielu miastach pojawia się coraz więcej lokali gastronomicznych oferujących to danie. Jak założyć własny biznes bazujący na […]

Budka z kebabem. Biznes plan, koszty i wymogi

Budka z kebabem. Biznes plan, koszty i wymogi

Zastanawiasz się nad rozpoczęciem własnej działalności gospodarczej i otwarciem budki z kebabem? Warto jednak wcześniej dowiedzieć się, jakie wymogi trzeba spełnić, aby prowadzić punkt gastronomiczny. […]

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe