Jak wygląda produkcja mięsa do kebaba?
Spis treści Jakie mięso jest używane do przygotowywania kebaba? Jak produkuje się mięso do kebaba? Jakie mięso do kebaba warto wybrać? Kebab jest bardzo popularną […]
Spis treści Jakie mięso jest używane do przygotowywania kebaba? Jak produkuje się mięso do kebaba? Jakie mięso do kebaba warto wybrać? Kebab jest bardzo popularną […]
Spis treści Historia kebaba, czyli najpopularniejszego dania z krajów arabskich Skąd pochodzi kebab i gdzie powstał? Garść ciekawostek o kebabie Co oznacza słowo kebab? Czy […]
Spis treści Przyczepa gastronomiczna – kebab też wymaga kapitału Dofinansowanie do otwarcia kebaba Franczyza kebaba Jak wyglądają koszty otwarcia kebaba? Co z przepisami sanitarnymi? Sprzęt […]
Spis treści Mięso na kebab a tradycja i kultura Właściwa technika przyrządzania mięsa na kebab Mięso na kebab: baranina, wieprzowina, a może kurczak? Czy można […]
Z wielką przyjemnością, po prawie 10 latach, prezentujemy Państwu naszą nową, bardziej funkcjonalna stronę internetową. Nasza nowa witryna to nie tylko całkowicie przebudowany układ i […]
Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno
tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl
NIP: 597-100-44-11
Dane kontaktowe