
Kebab kraftowy. Co to takiego i jak go przyrządzić?
Na pewno słyszeliście o szczególnym podejściu do niektórych wyrobów, które ma odróżnić je od ich typowych, powszechnie spotykanych wersjach. Dla przykładu – rzemieślnicze piwo oparte […]
Na pewno słyszeliście o szczególnym podejściu do niektórych wyrobów, które ma odróżnić je od ich typowych, powszechnie spotykanych wersjach. Dla przykładu – rzemieślnicze piwo oparte […]
Kto z nas nie lubi popularnego w naszym kraju rollo, czyli kebaba w tortilli bądź innym cienkim placku? Nie da się ukryć, że ten rodzaj […]
Kebab to danie dla wszystkich, bez wyjątku! Każdy powinien móc cieszyć się pysznym smakiem mięsa skrawanego z donera. Niestety – czasem zdarza się, że któryś […]
Kebab to nie tylko samo mięso – nasze ulubione danie nie byłoby kompletne bez odpowiedniego zestawu dodatków. Pieczywo spaja całość we właściwą formę, sosy nadają […]
Świat kebabów nie byłby taki, jakim znamy go dziś, gdyby nie pewna odmiana tego dania – prawdopodobnie najbardziej popularna wersja w Polsce, którą spotkamy w […]
Jakie pieczywo do kebaba wybrać? Wszyscy wiemy, że kebab można podawać na bardzo różne sposoby. Niektórzy preferują „kebsa” podanego na talerzu, jak klasyczne, domowe danie […]
Tak naprawdę nie ma jednego przepisu, który nagle sprawi, że kebab stanie się dietetycznym daniem. Wiele zależy też od oferty danej restauracji. Jednakże – jeśli […]
Jeśli jesteście miłośnikami kebabu i do tego macie kulinarną smykałkę, a czas spędzony w kuchni to dla Was sama przyjemność, z pewnością kiedyś zastanawialiście się, […]
Jako miłośnicy kebabów z pewnością wiecie, jak różnorodne oblicza potrafi mieć ta potrawa w zależności od tego, z którego miejsca pochodzi. Co kraj, to obyczaj […]
Wszyscy obserwujemy, jak metki z cenami zmieniają się dookoła nas – nierzadko z miesiąca na miesiąc… Jednak są takie cenniki, do których możemy być przyzwyczajeni […]
Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno
tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl
NIP: 597-100-44-11
Dane kontaktowe