Produkcja Kebabu

 
Produkcja Kebabu

IZMIR KEBAB – Produkcja Kebabu

Produkcja Kebabu.
Oferta prosto od producenta

Zajmujemy się produkcją mięsa na Kebab od 1983 roku. W swojej ofercie posiadamy:

Kebab Drobiowy

  • Kebab 100% uda
  • Kebab 30% filet, 70% uda
  • Kebab 50% filet, 50% uda
  • Kebab 70% filet, 30% uda

Döner kebab

  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny
  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny i baraniny

Wszystkie produkty oferujemy w gramaturach od 5 do 40 kilogramów. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt.

Wszystkie nasze produkty spełniają najwyższe standardy. Surowce, z których produkujemy Kebab poddawane są szczególnej selekcji, z zachowaniem reżimu sanitarnego.

produkcja kebabu
produkcja kebabu

Certyfikaty jakości

Ostatnio na blogu

Rollo kebab – co to jest i jak go zrobić? Ile ma kcal?

Rollo kebab – co to jest i jak go zrobić? Ile ma kcal?

Pewnie nie raz spotkałeś się z określeniem “rollo kebab” – i nic w tym dziwnego, bowiem jest to jeden z najpopularniejszych rodzajów kebaba. Od klasycznej […]

Dietetyczny kebab – co to jest? Przepisy

Dietetyczny kebab – co to jest? Przepisy

Kebab to danie, które zdobyło popularność na całym świecie dzięki swojemu wyjątkowemu smakowi i aromatycznemu zestawowi przypraw. Jeśli jednak starasz się prowadzić zdrowy tryb życia […]

Jak pięknie podać danie z mięsem do kebaba, aby zachwycić gości?

Jak pięknie podać danie z mięsem do kebaba, aby zachwycić gości?

Serwowanie mięsa kebab w formie dania głównego to doskonała okazja, aby zaprezentować swoje umiejętności kulinarne oraz zaskoczyć gości oryginalnością i estetyką. Organizujesz imprezę i chcesz […]

Zobacz wszystkie wpisy

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe
Click to access the login or register cheese
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
UTI.PL ShieldPRO