Produkcja Kebabu

 
Produkcja Kebabu

IZMIR KEBAB – Produkcja Kebabu

Produkcja Kebabu.
Oferta prosto od producenta

Zajmujemy się produkcją mięsa na Kebab od 1983 roku. W swojej ofercie posiadamy:

Kebab Drobiowy

  • Kebab 100% uda
  • Kebab 30% filet, 70% uda
  • Kebab 50% filet, 50% uda
  • Kebab 70% filet, 30% uda

Döner kebab

  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny
  • Kebab mielony – mieszanka indyka wołowiny i baraniny

Wszystkie produkty oferujemy w gramaturach od 5 do 40 kilogramów. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt.

Wszystkie nasze produkty spełniają najwyższe standardy. Surowce, z których produkujemy Kebab poddawane są szczególnej selekcji, z zachowaniem reżimu sanitarnego.

produkcja kebabu
produkcja kebabu

Certyfikaty jakości

Ostatnio na blogu

Czy kebab jest keto?

Czy kebab jest keto?

Kebab – aromatyczne mięso, soczyste warzywa, charakterystyczny sos… i pita, która dla wielu osób na diecie ketogenicznej stanowi barierę nie do przejścia. Czy miłośnicy tego […]

Iskender kebab – co to takiego?

Iskender kebab – co to takiego?

Kuchnia turecka to prawdziwa mozaika smaków, aromatów i tradycji, a jednym z jej najbardziej rozpoznawalnych ambasadorów jest oczywiście kebab. Jednak w gąszczu różnorodnych wariantów, od […]

Ile kosztuje kebab w Turcji? Przykładowe ceny 

Ile kosztuje kebab w Turcji? Przykładowe ceny 

Kebab to jedno z najpopularniejszych dań w Turcji, które można znaleźć praktycznie na każdym rogu, od ulicznych budek po eleganckie restauracje. Jako symbol tureckiej kuchni, […]

Zobacz wszystkie wpisy

Dane kontaktowe

Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno

tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl

NIP: 597-100-44-11

Dane kontaktowe
Click to access the login or register cheese
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
UTI.PL ShieldPRO