Produkcja Kebabu.
Oferta prosto od producenta
Zajmujemy się produkcją mięsa na Kebab od 1983 roku. W swojej ofercie posiadamy:
Wszystkie produkty oferujemy w gramaturach od 5 do 40 kilogramów. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt.
Wszystkie nasze produkty spełniają najwyższe standardy. Surowce, z których produkujemy Kebab poddawane są szczególnej selekcji, z zachowaniem reżimu sanitarnego.
Ostatnio na blogu
Kebab – aromatyczne mięso, soczyste warzywa, charakterystyczny sos… i pita, która dla wielu osób na diecie ketogenicznej stanowi barierę nie do przejścia. Czy miłośnicy tego […]
Kuchnia turecka to prawdziwa mozaika smaków, aromatów i tradycji, a jednym z jej najbardziej rozpoznawalnych ambasadorów jest oczywiście kebab. Jednak w gąszczu różnorodnych wariantów, od […]
Kebab to jedno z najpopularniejszych dań w Turcji, które można znaleźć praktycznie na każdym rogu, od ulicznych budek po eleganckie restauracje. Jako symbol tureckiej kuchni, […]
Masarnia Marek Stępnik
ul. Jagiełły 3, 74-400 Dębno
tel./fax: 95 760 24 17
email: biuro@izmir.pl
NIP: 597-100-44-11
Dane kontaktowe